Vakantiehuizen op de Veluwe

Vakantiehuizen op de Veluwe

Zoek het vakantiehuisje van je dromen

Activiteiten op de Veluwe

Bezienswaardigheden op en rond de Veluwe

Op de Veluwe is genoeg te beleven voor jong en oud. Hieronder vindt u een gevarieerd overzicht met leuke, interessante en mooie uitjes in het prachtige gebied van Gelderland. De Veluwe is overigens een ideaal gebied voor een wandel-, fiets- of paardrijvakantie.

Apeldoorn: De Apenheul

In de Apenheul maakt u op een bijzondere manier kennis met de apen en de natuur. Sommige apen lopen vrij rond, ze klimmen en klauteren het hele park door en soms is het mogelijk om de apen te aaien. Loop zelf lekker rond tussen de apen in het grote, prachtige groene bos en geniet op de gezellige terrassen van een lekker broodje of warme snack. De kinderen kunnen zich lekker als aap uitleven op de vele speeltoestellen in het park.
http://www.apenheul.nl/

Apeldoorn: Juliantoren

Gezellig met het gezin een dagje weg naar Julianatoren is een echte aanrader! Het pretpark biedt méér dan 60 te gekke attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Geniet van de vele attracties, zing en swing mee tijdens de spetterende shows en ga op de foto met Jul en Julia. Even uitrusten? Op het park vindt u vele eetgelegenheden met een eigen thema en bijpassende gerechten.
http://www.julianatoren.nl/

Apeldoorn: Nationaal Museum Paleis Het Loo

Paleis Het Loo geeft u een beeld, van drie eeuwen lang, bewoning door de Oranjes. Bekijk hier de kostbaar ingerichte vertrekken en loop rond door de gereconstrueerde tuinen met prachtige waterwerken en sierlijk belijnde bloemenperken. Ook voor de kinderen is Paleis Het Loo een heerlijke bestemming voor een dagje uit. Met diverse speurtochten en klimmen en klauteren in het speelpaleis vermaken ze zich kostelijk in deze omgeving.
https://www.paleishetloo.nl

Apeldoorn: Theaterrestaurant Orpheus

In theaterrestaurant Orpheus kunt u heerlijk dineren en een leuke voorstelling bekijken met elkaar combineren. Voordat de voorstelling begint kunt u hier in het theaterrestaurant genieten van een heerlijk diner. Met een gevarieerd aanbod aan optredens: van cabaret tot klassieke muziek, van toneelstukken tot theaterconcerten, is er voor ieder wat wils. Een culinair en cultureel avondje uit vindt u hier!
http://www.orpheus.nl/

Arnhem: Nederlands openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum is een uniek museum en neemt u mee in de Nederlandse geschiedenis van de afgelopen eeuwen. Bekijk hier de authentieke gebouwen, originele boerderijen, arbeidershuisjes, molens, een kerk, schooltje, melkfabriek en ophaalbrug. Het gehele jaar door zijn er leuke activiteiten te doen voor jong en oud. Zoals je eigen broodje bakken boven een knapperig vuurtje of leer breien met de wol van de museumschapen. Kom eens langs!
http://www.openluchtmuseum.nl/

Arnhem: Restaurant Dino’s

Dit restaurant, met uitgebreide menukaart, heeft voor ieder wat wils. U heeft een ruime keuze uit een drie-gangen keuzemenu, het à la carte menu, het maandmenu, wisselende dagschotels, onbeperkt spareribs eten en niet te vergeten het verassende Dino’s menu. Geniet op het sfeervolle terras, een prettige avond met heerlijk eten beleeft u hier!
http://www.dinos-arnhem.nl/

Harderwijk: Dolfinarium

In het Dolfinarium ontmoet je de wonderlijke dieren van de onderwaterwereld. Bekijk de dolfijnen van heel dichtbij, hoor de zeeleeuwen brullen en beleef de spetterende shows en voorstellingen in het theater. Bekijk hier de grootste dieren van het Dolfinarium, de walrus, of zie hoe snel de bruinvissen kunnen zwemmen in het water.
http://www.dolfinarium.nl/nl

Harderwijk: Sauna en Beauty de Zwaluwhoeve

Tijdens uw vakantie een dag heerlijk ontspannen kan bij Sauna en Beauty de Zwaluwhoeve. Geniet van de vele binnen- en buitensauna’s, relaxruimtes, whirlpools en kruidenbaden. Maak gebruik van diverse restaurants waar u heerlijk kunt eten. Kortom, Sauna en Beauty de Zwaluwhoeve is een sfeervolle plek om tot rust te komen.
http://www.zwaluwhoeve.nl/nl/

Ruim 20 jaar ervaring

Onze gasten beoordelen ons met een 9,1

Meer dan 3.000 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice +31 521 587 300